• Urjalan Keinukaluste
  • Urjalan Keinukaluste
  • Urjalan Keinukaluste

Osaava henkilökunta takaa laadukkaat keinutuolit

Tehtaallamme keinukalusteiden tuotannosta vastaavat ammattitaitoiset puusepät. Osalla on jo vuosikymmenien kokemus, toiset taas opettelevat konkareilta keinutuolin valmistuksen saloja.

Keinutuolien valmistuksessa perimätieto on äärimmäisen arvokasta. Tämän vuoksi Petri Saari käyttääkin verstaalla edelleen isoisältään Olavi Saarelta ja isältään Seppo Saarelta opittuja tietoja ja taitoja. Tutustu kaikkiin verstaallamme puuhaileviin puuseppiin ja ota yhteyttä!


Petri

Petri on tyypillinen pk-yrityksen toimitusjohtaja. Kravatin sijasta hän pukeutuu työtakkiinsa seitsemän päivää viikossa ja viettääkin suurimman osan ajastaan päästä varpaisiin puunpölyn peitossa. Petri johtaa Keinukalusteen tuotantoa ja hoitaa taloushallinnon. Vapaa-aikanaan hän juoksee Kokonkylän metsissä hirvien ja peurojen perässä silloin kun se on sallittua!

Petri


Pekka

Pekka tuli nuorena miehenä taloon ja on uskollisesti pysynyt sillä tiellä yli kolmekymmentä vuotta. Pekan silmä ei siedä edes sadasosamillin heittoa ja se näkyy tuotteidemme lopullisessa ilmeessä. Hän kehittää omia taitojaan sekä Keinukalusteen kilpailukykyä omaksuessaan uuden teknologian haasteet puuntyöstössä.  

Pekka