Osaava henkilökunta takaa laadukkaat keinutuolit

Tehtaallamme keinukalusteiden tuotannosta vastaavat ammattitaitoiset puusepät. Osalla on jo vuosikymmenien kokemus, toiset taas opettelevat konkareilta keinutuolin valmistuksen saloja.

Keinutuolien valmistuksessa perimätieto on äärimmäisen arvokasta. Tämän vuoksi Petri Saari käyttääkin verstaalla edelleen isoisältään Olavi Saarelta ja isältään Seppo Saarelta opittuja tietoja ja taitoja. Tutustu kaikkiin verstaallamme puuhaileviin puuseppiin ja ota yhteyttä!

Petri Petri on tyypillinen pk-yrityksen toimitusjohtaja. Kravatin sijasta hän pukeutuu työtakkiinsa seitsemän päivää viikossa ja viettääkin suurimman osan ajastaan päästä varpaisiin puunpölyn peitossa. Petri johtaa Keinukalusteen tuotantoa ja hoitaa taloushallinnon. Vapaa-aikanaan hän juoksee Kokonkylän metsissä hirvien ja peurojen perässä silloin kun se on sallittua!

Petri

Petri on tyypillinen pk-yrityksen toimitusjohtaja. Kravatin sijasta hän pukeutuu työtakkiinsa seitsemän päivää viikossa ja viettääkin suurimman osan ajastaan päästä varpaisiin puunpölyn peitossa. Petri johtaa Keinukalusteen tuotantoa ja hoitaa taloushallinnon. Vapaa-aikanaan hän juoksee Kokonkylän metsissä hirvien ja peurojen perässä silloin kun se on sallittua!

Petri

Raimo Raimo on ollut Urjalan Keinukalusteella jo kolmisenkymmentä vuotta. Raimo on ammattitaitoinen puuseppä, jonka käsissä syntyy niin perinteiset tuotteemme kuin myös uudet modernit "avaruussukkulat". Vannoutunut Volvo-mies muistaa ajan, kun Petri pikkupoikana haravoi lehtiharavalla työporukan autoja...

Raimo

Raimo on ollut Urjalan Keinukalusteella jo kolmisenkymmentä vuotta. Raimo on ammattitaitoinen puuseppä, jonka käsissä syntyy niin perinteiset tuotteemme kuin myös uudet modernit "avaruussukkulat". Vannoutunut Volvo-mies muistaa ajan, kun Petri pikkupoikana haravoi lehtiharavalla työporukan autoja...

Raimo

Pekka Pekka tuli nuorena miehenä taloon ja on uskollisesti pysynyt sillä tiellä yli kaksikymmentä vuotta. Pekan silmä ei siedä edes sadasosamillin heittoa ja se näkyy tuotteidemme lopullisessa ilmeessä. Hän kehittää omia taitojaan sekä Keinukalusteen kilpailukykyä omaksuessaan uuden teknologian haasteet puuntyöstössä.  Töiden jälkeen Pekkaan voi törmätä mm. paikallisessa jäähallissa kahden tyttärensä kanssa.

Pekka

Pekka tuli nuorena miehenä taloon ja on uskollisesti pysynyt sillä tiellä yli kaksikymmentä vuotta. Pekan silmä ei siedä edes sadasosamillin heittoa ja se näkyy tuotteidemme lopullisessa ilmeessä. Hän kehittää omia taitojaan sekä Keinukalusteen kilpailukykyä omaksuessaan uuden teknologian haasteet puuntyöstössä.  Töiden jälkeen Pekkaan voi törmätä mm. paikallisessa jäähallissa kahden tyttärensä kanssa.

Pekka

Anja Anja on omien sanojensa mukaisesti jokapaikanhöylä. Hänen käsissään pysyvät vakaasti niin sakset kuin järeämmätkin koneet. Anja on pitänyt Keinukalusteen pojat kurissa jo lähes kaksikymmentä vuotta. Anjan silmien alta Keinukalusteelta lähtee maailmalle ainoastaan ykkösluokkaisia tuotteita. Vapaa-aikansa nuorekas mummo pyhittää viidelle lapsenlapselleen tai käsitöille.  

Anja

Anja on omien sanojensa mukaisesti jokapaikanhöylä. Hänen käsissään pysyvät vakaasti niin sakset kuin järeämmätkin koneet. Anja on pitänyt Keinukalusteen pojat kurissa jo lähes kaksikymmentä vuotta. Anjan silmien alta Keinukalusteelta lähtee maailmalle ainoastaan ykkösluokkaisia tuotteita. Vapaa-aikansa nuorekas mummo pyhittää viidelle lapsenlapselleen tai käsitöille.

Anja

Harri Harri ja lakkaruisku ovat erottamaton pari Keinukalusteella. Harrin tahti hengästyttää välillä koko porukan, sillä touhukkaalle pintakäsittelijälle "ei ehdi" on vieras käsite.  Vapaa-aikanaan nuori mies purkaa energiaansa mm. omaa taloaan kunnostaen.  

Harri

Harri ja lakkaruisku ovat erottamaton pari Keinukalusteella. Harrin tahti hengästyttää välillä koko porukan, sillä touhukkaalle pintakäsittelijälle "ei ehdi" on vieras käsite.  Vapaa-aikanaan nuori mies purkaa energiaansa mm. omaa taloaan kunnostaen.

Aki Akia ohjailee raskas musiikki sekä ihana vaimo. Entinen raksamies on Keinukalusteella löytänyt itsestään taitavan puusepän, joka ihailtavan pikkutarkasti valmistaa kaikki jalasten varassa keinuvat tuotteet. Vapaa-aikanaan Aki päästelee moottoripyörällään tai -veneellään täysillä!  

Aki

Akia ohjailee raskas musiikki sekä ihana vaimo. Entinen raksamies on Keinukalusteella löytänyt itsestään taitavan puusepän, joka ihailtavan pikkutarkasti valmistaa kaikki jalasten varassa keinuvat tuotteet. Vapaa-aikanaan Aki päästelee moottoripyörällään tai -veneellään täysillä!

Risto Risto tuli alun perin Keinukalusteelle avustamaan sahuun aikana, mutta sittemmin siirtyi verstaan puolelle jatkojalostamaan sahattuja lankkuja. Risto on verstaan monitoimimies sekä monitoimilahjakkuus. Risto pärjää missä maailmankolkassa tahansa terävän kielipäänsä ansiosta. Risto välillä ottaakin irti ja lepuuttaa mieltänsä mitä eksoottisimmissa paikoissa.  

Risto

Risto tuli alun perin Keinukalusteelle avustamaan sahuun aikana, mutta sittemmin siirtyi verstaan puolelle jatkojalostamaan sahattuja lankkuja. Risto on verstaan monitoimimies sekä monitoimilahjakkuus. Risto pärjää missä maailmankolkassa tahansa terävän kielipäänsä ansiosta. Risto välillä ottaakin irti ja lepuuttaa mieltänsä mitä eksoottisimmissa paikoissa.

Vierailevat tähdet Tämän porukan lisäksi arkeamme rikastuttavat Sakari (8 v.) ja Rebekka (6 v.), jotka pyörivät puruissa päivittäin. Suunnittelijamme Kalle Rankka pitää välillä punkkaa Keinukalusteen saunakammarissa ja virkistää mieltämme luomuksillaan tasasin väliajoin. Myyntiedustajamme Risto ja Markku piipahtavat välillä omenapiirakalle ja kertovat kuulumiset maailmalta. Tapsa ja Eija valmistavat kaikki verhoilumme sekä ovat muiden tavoin aina innokkaita luomaan uutta. Petri ja Sari voivat olla vain nöyrästi kiitollisia saadessaan työskennellä tällaisen porukan kanssa.  

Vierailevat tähdet

Tämän porukan lisäksi arkeamme rikastuttavat Sakari (8 v.) ja Rebekka (6 v.), jotka pyörivät puruissa päivittäin. Suunnittelijamme Kalle Rankka pitää välillä punkkaa Keinukalusteen saunakammarissa ja virkistää mieltämme luomuksillaan tasasin väliajoin. Myyntiedustajamme Risto ja Markku piipahtavat välillä omenapiirakalle ja kertovat kuulumiset maailmalta. Tapsa ja Eija valmistavat kaikki verhoilumme sekä ovat muiden tavoin aina innokkaita luomaan uutta.

Petri ja Sari voivat olla vain nöyrästi kiitollisia saadessaan työskennellä tällaisen porukan kanssa.