• Urjalan Keinukaluste
  • Urjalan Keinukaluste
  • Urjalan Keinukaluste

Hoito-ohje

Jotta saisit nauttia keinutuolistasi jatkossakin, annamme jokaiselle tuotteelle muutamia yksinkertaisia hoito-ohjeita.

Varo kosteutta ja lämpöä

Lämpimiä tai kosteita esineitä ei saisi koskaan laittaa suoraan lakatulle tai maalatulle pinnalle. Pinnat eivät kestä mm. kuumia mukeja tai pitkäaikaista kosteutta.

Puhdista kostealla pyyhkeellä

Likaantunut lakkapinta on helppo puhdistaa veteen kostutetulla siivouspyyhkeellä. Jos pinta on erittäin likainen, voi sekaan laittaa mietoa, väritöntä puhdistusainetta (ei sisällä ammoniakkia tai hankausainetta). Puhdistuksen jälkeen pinta pitää aina kuivata huolellisesti.

Poista syövyttävät aineet nopeasti

Voimakkaasti värjäävät tai syövyttävät aineet ovat syytä poistaa pinnalta välittömästi: maito, alkoholi ja puhdistusaine.

Ei nopeita lämmönvaihteluja

Huonekaluja ei saa altistaa liian nopean lämmönvaihtelun alaiseksi. Talvisaikaan ostettua huonekalua ei suositella sijoitettavaksi esimerkiksi lämpöpatterinvälittömään läheisyyteen. Tuotteen on lämmettävä normaalissa huoneenlämmössä.

Suojaa ulkokalusteet

Ulkokalusteita suositellaan säilytettävän suojatussa ulkotilassa. Ulkokalusteita ei saa pitää suoranaisessa vesisateessa tai jättää talveksi lumihankeen.

Ulkokalusteiden öljyttyä puupintaa kannattaa hoitaa. Öljyä puupinta ulkokalusteisiin tarkoitetulla puuöljyllä muutaman kerran vuodessa. Älä tee sitä kuitenkaan liian usein, ettei pinnasta tule tahmea.

Vältä suoraa auringonvaloa

Kaikkien huonekalujen puupinnat muuttuvat valon vaikutuksesta. Sisähuonekaluja ei kannata sijoittaa suoranaiseen auringonvaloon. Uusien huonekalujen sävyt saattavat erota aiemmin hankituista.