• Urjalan Keinukaluste
  • Urjalan Keinukaluste
  • Urjalan Keinukaluste

Keinutuolin terveysvaikutukset ovat moninaiset

Keinutuolilla keinuttelemisella on paljon hyviä terveysvaikutuksia, sillä se muun muassa tuo helpotusta niskakipuihin ja rentouttaa. Jos haluat pitää keinutuolisi mahdollisimman kauan loistavassa kunnossa, tutustu myös kokoamiimme hoito-ohjeisiin!

Terveysvaikutukset

Keinutuolia on käytetty jo kauan synnytyskipujen helpottamiseen. Tämän lisäksi keinumisella on haettu helpotusta niska- ja selkäsairauksiin. Myös sydänsairaiden tiedetään ajoittain jopa nukkuvan keinutuolissa.

Apu useaan vaivaan

Tehtaallamme valmistettuja keinutuoleja on myös hyödynnetty terveyden parantamiseen. Me olemme valmistaneet sivusuunnassa keinuvan keinutuolin lääkärin määräyksestä tasapainohäiriöistä kärsivälle potilaalle ja TAYS:n synnytysosastolla ja äitiyspoliklinikalla hyödynnetään Urjala-jalaskeinua ja Karoliina-jousikeinua. Keinutuolissa keinuminen helpottaa raskaana olevien ja synnyttäneiden äitien oloa.

Toimitamme myös vuosittain vanhainkoteihin ja palvelutaloihin keinuja lepotuoleiksi ja harjoitusvälineiksi. Tehdyn tutkimuksen mukaan keinuminen nostaa vatsalihasten aktiivisuutta ja vaikuttaa selän sekä alaraajojen lihaksiin tuoden soluille voimaa ja edistäen verenkiertoa.

Keinutuoleja käyttävät mielellään myös ne, joilla on hengityselinsairauksia. Hengitystiet rentoutuvat keinuessa ja näin ollen helpottaa mm. astmaatikkojen hengitystä.