• Urjalan Keinukaluste
  • Urjalan Keinukaluste
  • Urjalan Keinukaluste

Täysin suomalaiset keinutuolit laadulla alusta loppuun

Pienen perheyrityksemme tavoitteena on jatkaa aiempien sukupolvien uurastusta suomalaisen puunjalostuksen eteen. Kun panostamme puun jatkojalostukseen, teemme palveluksen koko maalle.

Yrityksemme panostavat tuotteiden laatuun, ei määrään. Periaatteenamme onkin, että jokainen Keinukalusteelta lähtevä keinutuoli on perusteellisesti tuotettu yksilö. Kun keinutuolia ei ole tehty massatuotannolla, se kestää käytössäsi useita vuosikymmeniä.

Kaiken takana on kotimainen koivu, suoraan lähimetsistä

Vaalimme laatua tuotantomme jokaisessa vaiheessa. Valitsemme itse lähimetsistä ostettavat koivut, jotta voimme taata parhaan laadun keinutuolin kestävyyttä ajatellen. Kuivaamme puut huolellisesti ennen kuin aloitamme keinutuolien työstön.

Ammattitaito on karttunut vuosien uurastuksella

Jokainen puuseppämme osaa käsitellä puuta ja tuntee sen ominaisuudet. Tietyt keinutuolin osat, esimerkiksi jalakset, käsipuut ja kaareva hartialauta, vaativat erityistaitoa umpipuuta työstettäessä. Kaikkien keinutuoliemme liitokset ovat aitoja puuseppäliitoksia, sillä emme käytä poratappiliitoksia tai levyjä missään vaiheessa.

Kertakäyttökulttuuri ei ole meitä varten

Keinutuoli on yleensä kertahankinta, joka periytyy sukupolvelta toiselle. Meidän keinutuolimme kestävät varmasti isältä pojalle ja vielä pojanpojallekin.

Myös verhoilumme valmistetaan kestävästi. Kankaat ja verhoilujen sisustus valitaan huolella, jotta ne kestäisivät ryhdikkäinä mahdollisimman pitkään. Myös tarkkaan mietityt kiinnitykset puurunkoon pidentävät verhoilujen käyttöikää.

Tämä on meille elämäntapa ja kunnia

Yrityksemme ammattilaiset ovat jo kolmannen polven yrittäjiä. Meillä on kunnia jatkaa keinukalusteiden valmistusta siinä, missä edelliset sukupolvet ovat pitäneet sen korkealla.

Jokainen keinutuolimme on varustettu valmistusvuosiluvulla ja Keinukalusteen logolla.