• Urjalan Keinukaluste
  • Urjalan Keinukaluste
  • Urjalan Keinukaluste

Keinutuolimme tehdään täysin kotimaisista raaka-aineista

Sijaitsemme Kokkojärven rannassa kauniilla maaseudulla. Valmistamme keinutuolimme laadukkaasti ympäristöä unohtamatta. Ympäristöstä huolehtiminen onkin meille tärkeä asia oman viihtyvyytemme vuoksi sekä myös tuotantomme kannalta.

Raaka-aineet lähialueilta

Ostamme raaka-aineen, pääosin koivupuun, lähialueen metsänomistajilta. Saamme koivutukit pääosin harvennushakkuista ja valtaosa puusta on peräisin sertifioidusta metsästä. Olemme osana myös lähialueiden metsien kehitystä ja metsänhoitoa, jotta voimme varmistaa laadukkaan koivupuun saamisen myös tulevaisuuden tarpeisiimme.

Suomen metsät ovat tuottaneet vuosisatoja kaunista sekä kestävää puuta, joten haluammekin edesauttaa kotimaista metsänhoitoa.

Toimintamme on ekologista

Huomioimme ekologisuuden niin puuntyöstövaiheessa kuin tehtaan ympäristössä. Työmme ei aiheuta minkäänlaisia haitallisia päästöjä luontoon tai vesistöön, emmekä myöskään tuota melua naapuristoon.

Puuroskasta lämmitysenergiaa

Hyödynnämme puuntyöstöstä tulevan purun ja puuroskan puruputkia pitkin tai hakkurin kautta lämpökeskukseen, jossa käytämme sitä biopolttoaineena. Tällä energialla lämmitämme koko tehtaan sekä kaksi taloa.

Tuotamme vähän jätettä

Kierrätämme kaikki pintakäsittelyaineista aiheutuvat metalliroskat ja pakkausmateriaaleista aiheutuvat pahvit. Toimitamme myös käytetyt akut ja muut ongelmajätteet niille osoitetuille keskuksille.